Voorbeeld intuïtief schilderen

 In deze workshop intuitief schilderen in de mixed media techniek. Niet nadenken, lekker doen!! Ik daag de leerlingen uit om alle regeltjes eens los te laten en de creativiteit te laten stromen. Maar... in een later stadium wel een interessant abstract beeld te krijgen. Hoe bouwen we spanning op? 

Reacties na de workshop...mevrouw...ik vind creativiteit helemaal niets...maar dit is leuk!!

ouder&kind

In deze worshop schilder je met je kind, kleinkind, neefje/nichtje, buurtkind of ander leuk kind (6-16 jaar) samen op 1 doek. Het kind heeft de regie...ik stuur het aan en geef allerlei leuke schilder technieken aan.

Een middag met een gouden randje. Genieten en leren van je kind!

Kosten 60,- euro per stel. Willen jullie samen op een heel groot doek? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden. info@nonart.nl

stippen op een bebaksbordje

In deze workshop gaan we met speciale porseleinverf stippen op porselein. Ik leer je alle tips en tricks!

Afbakken en het kan gewoon afgewassen worden. Pas op...zeer verslavend!

Kosten 30 euro incl. alle materialen en het porselein. Stippen op theepot 40,- euro

Koffie/thee en natuurlijk wat lekkers!

 

 

Kralen en bedels.

In deze workshop gaan we aan de slag met glaskralen, bedels, parels, leerveters, linten,kwastjes en nog heel veel meer.  We overleggen altijd van te voren wat jullie willen maken en daar pas ik mijn voorbeelden op aan. Lange kettingen, korte leerveters, Ibiza armbandjes, oorbellen...alles kan.

Prijzen vanaf 32,50 incl alle materialen, hapjes en sapjes.

Vanaf 15 personen kom ik ook bij je thuis!

Dikke Dames schilderen

Zie je het niet zitten om zelf iets te moeten bedenken om te schilderen...dat kan ik toch niet....

Ik kan ook een onderwerp voor de tijd op het doek zetten. En dan hoef je het alleen nog maar in te schilderen. Heerlijk verstand op nul! Deze workshop kun je ook boeken met een heerlijke High Tea! Vanaf 6 personen. Workshop 40 euro.. High Tea 15 euro. Bel maar even voor de mogelijkheden.

 

Dikke dames boetseren

Met een groot stuk aan de luchtdrogende klei gaan we aan de slag.  Een dikke dame...een gek beest alles kan. Na een heerlijk avondje boetseren moeten we het werkstuk 2 weken laten drogen. Daar na gaan we het met acrylverf beschilderen en met acrylstiften decoreren. Ik lak ze dezelfde avond af met glossy vernis en ze kunnen mee naar huis. Kosten voor 2 avonden zijn 60,- euro  incl alle materialen koffie/thee en lekkers.

Kijk even of er een inloopavond is gepland of we maken apart een afspraak als je een club van 6 personen bij elkaar hebt.

 

krijtverf made@home

In deze workshop behandelen we diverse verftechnieken die je met krijtverf en diverse waxen kunt toepassen op oude meubels. Meubels die je wil behandelen met krijtverf hoeven niet geschuurd te worden!

Je mag jouw eigen ouwe meubeltje meenemen. Daar gaan we mee aan de slag.

Geinspireerd ga je weer naar huis met 1000 ideeën om thuis te ontwikkelen.

Kosten 40,- euro incl koffie/thee en lekkers en gebruik van alle kruitverven en waxen van Made@Home.

 

 

In 2015 ben ik een cursus Staphorster Stipwerk gaan volgen. Gewoon om mijzelf te blijven uitdagen. Geslaagd! En ik ben nu Ambachtsvrouw Staphorster Stipwerk. In 2016 heb ik voor talulabelle meters stof met de hand gestipt. Deze is verwerkt in diverse rokken en jurken. Helemaal trots!

Ik geef workshops in het stippen. Je krijgt uitleg hoe de handgemaakte stempels te gebruiken met de originele staphorster drukverf. Op textiel geeft het een rijke uitstraling, maar het kan zeker  ook op hout, porselein en wat al nog niet meer.

Deze workshop duurt gemiddeld 2 uur.

met paletmes op het doek

Workshop schilderen met acryl verf, gemengde technieken: Tijdens deze workshop ga je aan de slag met acrylverf. Je leert wat de mogelijkheden zijn. Je kunt experimenteren met mediums, stoffen, sjablonen, craquelé, spuitbussen etc. Je gaat aan de gang met penselen, sponzen en palletmessen.Misschien ontdek jij wel jouw schilder FLOW!  Je werkt op een schildersdoek 40x40 cm.Kosten 50 euro. En je gaat naar huis met je eigen kunstwerk!