Voorbeeld intuïtief schilderen

 In deze workshop intuitief schilderen in de mixed media techniek. Niet nadenken, lekker doen!! Ik daag de leerlingen uit om alle regeltjes eens los te laten en de creativiteit te laten stromen. Maar... in een later stadium wel een interessant abstract beeld te krijgen. Hoe bouwen we spanning op? 

Reacties na de workshop...mevrouw...ik vind creativiteit helemaal niets...maar dit is leuk!!

ouder&kind

In deze worshop schilder je met je kind, kleinkind, neefje/nichtje, buurtkind of ander leuk kind (6-16 jaar) samen op 1 doek. Het kind heeft de regie...ik stuur het aan en geef allerlei leuke schilder technieken aan.

Een middag met een gouden randje. Genieten en leren van je kind!

Kosten 60,- euro per stel. Willen jullie samen op een heel groot doek? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden. info@nonart.nl

stippen op een bebaksbordje

In deze workshop gaan we met speciale porseleinverf stippen op porselein. Ik leer je alle tips en tricks!

Afbakken en het kan gewoon afgewassen worden. Pas op...zeer verslavend!

Kosten 40,-euro incl. alle materialen en het porselein. Stippen op theepot 50,- euro

Koffie/thee en natuurlijk wat lekkers!

 

 

Dikke Dames schilderen

Zie je het niet zitten om zelf iets te moeten bedenken om te schilderen...dat kan ik toch niet....

Ik kan ook een onderwerp voor de tijd op het doek zetten. En dan hoef je het alleen nog maar in te schilderen. Heerlijk verstand op nul! Deze workshop kun je ook boeken met een heerlijke High Tea! Vanaf 6 personen. Workshop 40 euro.. High Tea 17,50 euro. Bel maar even voor de mogelijkheden.

 

krijtverf made@home

In deze workshop behandelen we diverse verftechnieken die je met krijtverf en diverse waxen kunt toepassen op oude meubels. Meubels die je wil behandelen met krijtverf hoeven niet geschuurd te worden!

Je mag jouw eigen ouwe meubeltje meenemen. Daar gaan we mee aan de slag.

Geinspireerd ga je weer naar huis met 1000 ideeën om thuis te ontwikkelen.

Kosten 40,- euro incl koffie/thee en lekkers en gebruik van alle kruitverven en waxen van Made@Home.

 

 

met paletmes op het doek

Workshop schilderen met acryl verf, gemengde technieken: Tijdens deze workshop ga je aan de slag met acrylverf. Je leert wat de mogelijkheden zijn. Je kunt experimenteren met mediums, stoffen, sjablonen, craquelé, spuitbussen etc. Je gaat aan de gang met penselen, sponzen en palletmessen.Misschien ontdek jij wel jouw schilder FLOW!  Je werkt op een schildersdoek 40x40 cm.Kosten 50 euro. En je gaat naar huis met je eigen kunstwerk!