06 okt 2021

Dagbesteding Jade Wonen.

De Corona crisis bracht ook inzichten. Ik heb een studie opgepakt. Maatschappelijke zorg activiteiten begeleider. Per 1 april 2021 ben ik ook werkzaam bij Jade Wonen. Ik zet daar de dagbesteding op voor en met volwassenen met psychosociale problematiek. Mooie mensen! 
 

Door: alice
schilderij alice
03 mei 2019

Expositie Meisje Koffie Geschenk enschede

In de maanden Mei en Juni hangen enkele van mijn schilderijen in de gezellige koffie/thee en lunchroom Meisje aan de Raadhuisstraat in Enschede.

Door: alice
23 sep 2017

Open Atelier Route!

23 en 24 September 11-17 uur is er weer een Open Atelier route. Mijn Atelier en winkel staan ook wagenwijd voor jou open. Kom naar mijn werk kijken. Mijn schilderijen en sieraden. Alles is te koop..behalve man&kind... Koffie zet ik even..das wel lekker vers. Wees Welkom!

Door: alice Atelier route almelo kunst
Erasmus Almelo havo/vwo
21 sep 2017

Workshop geven op het Erasmus

Jaaaah! Wat leuk! Ik mag 5 workshops mixed media verzorgen op het Erasmus in Almelo. Aan de 4de klassers van de HAVO voor het vak CKV.

Spannend!!

Door: alice Erasmus almelo Mxed Media schilderen Workshops
penselen
10 sep 2017

Live Schilderen

Zondag 10 september sta ik tussen 13-16.30 uur  live te schilderen op de Buitenmarkt “Kunst & Streek“ producten bij Staatsbosbeheer Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Door: alice Live schilderen
schilderijen
02 jun 2017

Live Schilderen

Op de brocante en kunst markt in Joppe staan Nicole Dissel en Alice Protzman met de NOW caravan om een demonstratie schilderen te geven.  17-20 uur Joppeschool, Joppelaan 73a.

Door: alice schilderen workshops acrylverf
Alice voor de NOW Caravan
03 apr 2017

Nonart On Wheels

NOW!  Nonart On Wheels....een omgebouwde jaren 70 caravan ...gevuld met verf, spuitbussen, mallen...

Wij geven schilder demonstraties op kunstmarkten en andere evenementen. Heeft u een leuk evenement waar wij prima tussen passen? Geef ons even een belletje!

Door: root-dfg schilderen acryl demonstratie kunst mixed media